Kolomlift inclusief bestuurder QHV

Ideaal voor een snelle afhandeling van het verkeer

QHV

De Flexitec autolift type QHV is speciaal ontworpen voor appartementencomplexen, kantoren, parkeergarages en elke andere plaats waar het essentieel is om de ruimte optimaal te benutten. Door de hogere snelheid van de Flexitec QHV is deze autolift uitermate geschikt voor situaties waar een snelle afhandeling van verkeer noodzakelijk is.

Meer info over de QHV

Door het gebruik van automatische schuifdeuren en een afgesloten cabine is het toegestaan om naast autoÔÇÖs ook motoren, fietsen, goederen en personen te vervoeren.
De besturing van de Flexitec QHV werkt zowel in de cabine als op de schachttableaus volledig automatisch. Daarnaast is er de mogelijkheid om de lift aan te sturen middels een afstandsbediening voor optimaal gebruiksgemak.

Uiteraard is de Flexitec autolift type QHV uit te rusten met vele verschillende extra opties en produceren wij vrijwel iedere lift volledig op maat.

Wilt u graag uitgebreide informatie over deze Flexitec autokolomlift inclusief bestuurder? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan!

Dit hebben wij gemaakt
QHV Flexitec

Overige specificaties QHV

  • Hydraulische dubbele kolomlift
  • Maximale hefhoogte 24 meter (meer hefhoogte op aanvraag)
  • Hefvermogen van 5.000 kg
  • Maximaal 6 stopplaatsen
  • Personenvervoer toegestaan
  • Automatische schacht en cabineschuifdeur (optioneel brandwerend)
  • Inclusief aanrijdbeveiliging in de cabine
  • Veel verschillende configuratie mogelijkheden
  • Zeer grote afmetingen mogelijk
Vrijblijvende offerte

Flexitec autolift type QHV QHV Flexitec Autolift inclusief bestuurder QHV Autolift QHV QHV - Autokolomlift

Service & Onderhoud - Flexitec

Service & Onderhoud

Persoonlijk contact, samen overleggen, korte lijnen.. dat is wat wij belangrijk vinden. Ook op het gebied van service & onderhoud bent u bij ons geen nummertje. Ons doel is om altijd weer met een glimlach tot ziens te zeggen.

Service & Onderhoud

Werkwijze Flexitec

Bijna alle liften die wij leveren zijn maatwerk! Op zoek naar de beste oplossing voor de betreffende situatie. Dat betekent dat wij ieder project met persoonlijke aandacht oppakken. Op die manier dat u, als klant, er zo min mogelijk mee te doen heeft.

Werkwijze Flexitec